[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Avantajele incalzirii in pardoseala
Sapte motive pentru a alege sistemul de incalzire in pardoseala in locul sitemului clasic de calorifere.1. Ofera un nivel ridicat al confortului  termic – caldura este distribuita uniform pe toata suprafata incalzita.

2. Consum de caldura redus fata de sistemele traditionale si implicit facturi mai mici la plata caldurii.

3. Este folosit agent termic de temperatura joasa.

4. Sunt ecologice.

5. Calitatea aerului interior este mai buna fata de alte forme de incalzire – picioarele sunt calde in timp ce aerul respirat este mai rece.

6. Ofera conditii igienice superioare (nu se formeaza zone umede pe pardoseala evitandu-se formarea coloniilor de bacterii).

7. Ofera posibilitatea unei amenajari flexibile a spatiului – va puteti configura spatiul asa cum doriti fara radiatoarele sa va incurce planurile.
Sistemele Ivar de incalzire prin pardoseala, incalzesc cu o temperatura scazuta a suprafetei pardoselii si o distributie uniforma a temperaturii printr-o energie radianta medie, care creeaza confortul termic dorit.

In comparatie cu sistemele statice de incalzire, sistemele Ivar creeaza un echilibru termic intre corpul uman si mediul ambiant din incapere, obtinandu-se astfel o senzatie optima de confort.
Datorita coeficientului inalt de energie radianta al sistemelor Ivar de incalzire prin pardoseala, starea de confort se instaleaza chiar la temperaturi mai scazute ale mediului ambient. Aceasta poate fi redusa astfel cu 1°C  pana la 20°C; lucru care duce la o economie de energie de 3-6% pe an.Sistemele Ivar de incalzire prin pardoseala, incalzesc cu o temperatura scazuta a suprafetei pardoselii si o distributie uniforma a temperaturii printr-o energie radianta medie, care creeaza confortul termic dorit.

  
Alegeti produse de calitate pentru confortul dumneavoastra.

Sistemul dumneavoastra Ivar respecta cele mai inalte standarde de calitate si de eficienta energetica.
Concept Trading 2012
Enter