[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Extrem de importante din punct de vedere estetic dar si termic, ferestrele si usile din lemn stratificat pot fi personalizate in variate culori, forme / finisaje interioare si exterioare.

Interiorul realizat in lemn, se armoniaza perfect cu mobila si completeaza confortul locuintei dumneavoastra. Gama foarte vasta de finisaje poate satisface si cele mai exigente cerinte si, la cerere, poate fi imbogatita prin tratamente care infrumuseteaza fibra lemnului pentru a conferi un aspect viu mediului in care doriti sa creati o atmosfera calda si primitoare.

Lemnul si materialele utilizate pentru constructia acestor produse sunt de cea mai buna calitate oferind mai multe tipuri de usi si ferestre din lemn stratificat.

In cazul ferestrelor din lemn stratificat, din punct de vedere al designului acestora, se pot face diverse combinatii estetice intre formele clasice unghiulare dar si alte forme personalizate: triunghiular, semicircular, rotund, trapezoidal etc, pentru ca forma finala a acestora sa fie deosebita.

Avantajele lemnului stratificat:

Lemnul stratificat reprezinta un material rezultat prin procese tehnologice de varf ce maximalizeaza proprietatile lemnului traditional si elimina in totalitate defectele acestuia pastrand in acelasi timp cele trei calitati traditionale: respiratie, caldura, noblete.
Lemnul stratificat ofera de altfel multiple avantaje fata de lemnul clasic: nu are noduri, nu putrezeste, are fibre continue uniforme si este foarte puternic si rezistent in timp la deformari.
 
Concept Trading 2012