[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
De ce sa alegeti ferestrele de la Concept Trading ?


Exista multe motive pentru care oamenii decid sa inlocuiasca ferestrele. Dar oricare ar fi motivul, aceasta este o decizie care se ia cu multa atentie.
Ferestrele si usile pvc din profile germane Salamander aduc îmbunatatiri  locuintei si avem posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori  care sa fie  potrivite pentru casa ta.
Ferestrele si usile din profile pvc SALAMANDER, sunt garantate 50 de ani de catre producatorul german. Acestea rezista fara nici un fel de probleme caldurilor toride, gerurilor, furtunilor, ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere.
Ferestrele si usile oferite de firma noastra se produc la comanda pentru fiecare client. Acest lucru inseamna ca ele sunt adaptate special pentru casa ta si din aceasta cauza nu putem oferi o oferta de pret on-line decat in urma unei antemasuratori facute de catre reprezentantii de vanzari ai firmei noastre .
În cazul în care va decideti pentru a face o comanda, Concept Trading va produce cu atentie ferestrele si usile in functie de masuratorile efectuate la casa dumneavoastra . In momentul in care acestea au fost fabricate vom stabili impreuna cu dvs. o data pentru montaj  si apoi o echipa tehnica  va instala. rapid si eficient tamplaria cu cât mai putine inconveniente pentru dvs.
Pentru a afla mai multe detalii tehnice despre profilele pvc folosite la productia ferestrelor si usilor va rugam sa apasati pe iconitele de mai sus.
  
Concept Trading 2012